Història del ButiNET

Prehistòria del ButiNETEl ButiNET és el Joc de la botifarra per Internet. A través de la web http://www.butinet.cat, es pot trobar tot allò necessari per jugar al joc de cartes de la Botifarra a través d'Internet. A més, la web del joc és un portal de la Botifarra on s’hi poden trobar manuals, informació sobre campionats, fòrums, humor, i moltes més seccions que s’hi van afegint de mica en mica.

El ButiNET va néixer a mitjans de 2001, com un projecte personal de'n Carles. El joc el va presentar al concurs “Concurs.JOCS” de creació de joc per internet (organitzat el 2001 per CCRTV Interactiva, Enginyeria i Arquitectura La Salle i la Secretaria per a la Societat de la Informació), i en va guanyar el primer premi. Més informació del concurs aquí i aquí

El ButiNET es va fer públic el dia 3 de desembre de 2001, i des d’aleshores la comunitat del ButiNET no ha parat de créixer. Al principi només eren quatre amics i ara ja som més de 34700 usuaris registrats.

El ButiNET, a part d’un joc, és una comunitat de jugadors de botifarra d’arreu de Catalunya i també de diferents llocs del món, que amb una afició comú, es reuneixen tan virtualment com realment, per jugar a la botifarra.

Per una història més detallada, mira la cronologia del ButiNET.

Última actualització Wednesday 25th of May 2022 09:15:22 PM - Pàgina generada en 0.0026 segons.